Grafisk hjælp til dine designs? – Spørg os!

Vi er klar med grafisk hjælp

Uanset hvad du har brug for grafisk hjælp til, så kan Badgeland hjælpe dig. Hvis du for eksempel skal have lavet en figurskåret magnet til køleskabet formet som en lastbil – slet ikke noget problem! – Vores grafiker laver hurtigt en korrektur med stanselinje så du kan se hvordan de skæres ud. Dette motiv kostede f.eks. kun kunden 200 kr. ex moms for grafisk opsætning, da vi havde lastbilen i forvejen i vores motiv database.

Ring allerede idag og hør hvordan vores grafikere kan hjælpe dig.

 

 

 

 

grafisk hjælp magnetnordur salt magnet

Magneter

Husk at vi har magneter i alle størrelser, former, og prisklasser. Nogen typer kan vi lave fra ét styk og op, mens andre har et minimumsantal. Magneter er et glimrende produkt til strø reklame, da de fleste husholdninger og firmaer har en flade, som for eksempel et køleskab eller en whiteboard tavle, hvorpå en flot magnet nemt kan skille sig ud og sætte sig fast i bevidstheden folk. Vi har helt sikkert også en løsning, der passer til dine behov.

 

3 Replies to “Grafisk hjælp til dine designs? – Spørg os!”

  1. Iflg samtale skulle jeg gerne ha leveret 200 stk badges 44mm med tryk jeg sender seperat en logo hvorpå der skal tilføjes 2018

Skriv kommentar

*

*